Website optimalisatie Haarlem

Waar zou jij je winkel willen hebben? Aan een drukke winkelstraat of een verlaten steeg? Natuurlijk kies je voor de eerste. Zo zou je de resultaten van Google ook moeten zien. Als je website niet op de eerste pagina van Google staat na het zoeken met relevante termen, komen er eigenlijk niet of te weinig bezoekers langs. Dat kan beter.

Als je benieuwd bent waarom jij niet tussen de eerste tien resultaten van Google staat en de concurrentie wel, is het antwoord simpel: website-optimalisatie! Hoewel een eenvoudig antwoord, is de uitvoering ervan lastiger. Blitskikker helpt je graag met het in kaart brengen van de verbeterpunten van jouw website. We halen je website absoluut weer aan de oppervlakte.

Verbeterpunten website

Het team van Blitskikker begrijpt als geen ander dat jouw website ook een hoge positie in Google verdient. Maar ook jouw concurrentie zit niet stil, en daarom is het zaak de optimalisatie van je website nét iets beter uit te voeren als je concurrent. We laten dan ook geen aspect buiten beschouwing. De techniek. De layout. De inhoud van je site. Of de links naar je site. Zo zijn er nog tientallen belangrijke factoren waar Google rekening mee houdt. Is jouw bestaande website onvindbaar en kan deze als vermist worden opgegeven? Blitskikker neemt jouw website onder de loep en maakt de verbeterpunten inzichtelijk. Optimaliseer alleen waar dat nodig is!

SEO Tips

De algoritmen van zoekmachines zijn constant in beweging. Bekende SEO-factoren kunnen dus op elk moment een andere prioriteit krijgen. Google bepaalt aan meer dan 200 factoren jouw positie. Blitskikker uit Haarlem kan jou adviseren over de laatste SEO-noviteiten. We houden dit dan ook continu in de gaten. Informeer naar onze SEO-tips en optimaliseer jouw website voor een betere positie in Google.

Vraag gratis verbeterpunten aan

Wil je meer conversie uit jouw huidige website halen? Met onze handige tool, licht je gratis je website door. Je site krijgt een rapportcijfer, en je ontvangt direct technische verbeterpunten in je mailbox. Weten hoe jouw website beter kan scoren? Vul hieronder dan jouw website in.

Test gratis je website

Op de eerste pagina komen?

Kom eens langs!

En jij? Zie je jouw concurrenten wel op de eerste pagina in Google staan, maar is jouw website in geen velden of wegen te bekennen? Laat ons eens een blik op je website nemen. We kunnen je verder helpen.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen