Webshop Haarlem

OpenCart, Magento, Woocommerce…

Welk webshoppakket is nu het beste? Alle webshopsystemen bezitten voor- en nadelen. Je kunt simpelweg niet zeggen dat één pakket het beste is. Internetbureau Blitskikker uit Haarlem is op de hoogte van de meest gebruikte webshoppakketten en heeft vele jaren ervaring met het bouwen van webshops. Samen kijken wij naar jouw wensen en zwaartepunten. Vervolgens adviseren wij jou voor welk pakket jij het beste kunt kiezen. Of het nu gaat om OpenCart, Magento, WooCommerce of de vele andere programma’s.

Responsive webshops

Jouw webshop moet op elk platform goed zichtbaar zijn. Mobiel surfen en e-commerce heeft de afgelopen tijd een behoorlijke groei doorgemaakt. Het team van Blitskikker maakt alle webshops daarom responsive. Kies je voor responsive, dan vergroot je de gebruiksvriendelijkheid, conversie en het werkt omzetverhogend.

Verbeterpunten webshop

Heb jij een webshop, maar staat de concurrentie bovenaan in Google? Vraag jij je af waarom jouw collega’s het beter lijken te doen en bij jou te weinig online bestellingen binnenkomen? Blitskikker neemt jouw webwinkel onder de loep. Wij maken de verbeterpunten inzichtelijk, verbeteren waar nodig en werken samen aan een betere positie in Google of overige zoekmachines. Ook de snelheid van een webshop speelt ook een belangrijke rol in jouw ranking binnen Google. Blitskikker biedt speciaal ingerichte en geoptimaliseerde hostingpakketten aan zodat de snelheid van jouw website in optimale conditie is. We laten geen aspect buiten beschouwing.

Ook de blits maken?

Nieuwsgierig geworden?

Schuif gerust eens aan voor een vrijblijvend kopje koffie. Dan laten we zien wat we voor jou kunnen betekenen. En wat we al geruime tijd betekenen voor vele ondernemers in de regio Haarlem en ver daarbuiten.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen