Webdesign

Webdesign in het hart van Haarlem

Internetbureau Blitskikker houdt van webdesign. We zijn er verkikkerd op. Hoe fijn is het om iemand te helpen zijn of haar klantenbestand te laten groeien, winst te verhogen en bedrijf laten bloeien? Voor Blitskikker Webdesign Haarlem is het dagelijkse kost. Niet alleen maken wij snelle, mooie sites; we zorgen er ook voor dat ze goed gevonden worden in zoekmachines, en bepalen samen met jou een heldere, online strategie. Zo hebben wij al talloze startende ondernemers een vliegende start bezorgd en bestaande bedrijven de online positie laten verstevigen.

Snelle, functionele sites met een mooi webdesign

Wij ontwerpen professionele, goed navigeerbare, en gemakkelijk te lezen websites die naadloos aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming. Met informatie die zowel op smartphone, tablet als pc goed te bereiken is. Webdesign waarbij wij constant jouw doelgroep in het vizier houden.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

We bouwen websites die klaargestoomd zijn voor een perfecte opname in Google (SEO). Want een mooi webdesign is één, maar gevonden worden is nét zo belangrijk, zo niet belangrijker. Daarom besteden we hier extra aandacht. Techniek, inhoud, design, snelheid. We zorgen ervoor dat alle seinen op groen komen te staan.

Webdesign met WordPress, MODX, Magento of OpenCart

We leveren onze websites en webshops met een CMS (Content Management Systeem), waardoor je zelf de mogelijkheid hebt de pagina’s op je website te wijzigen. We leggen je graag uit hoe je hiermee unieke, relevante inhoud schrijft die een goede positie in Google kunnen bewerkstelligen.

Internetbureau in Haarlem

Of je nu voor een simpele website of een volledig uitgeruste webshop gaat; internetbureau Blitskikker helpt je jouw wensen in kaart te brengen. Onze ervaren team neemt je aan de hand mee en zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid de juiste is voor jouw bedrijf. En dat doen we al ruim 10 jaar in hartje Haarlem.

Alle communicatie, één adres

We hebben het hele spectrum van communicatie in huis. Van het design van je logo tot de hosting van je website. Dat betekent korte lijntjes, en één aanspreekpunt voor al je internetzaken. Blitskikker Webdesign Haarlem heeft een uitgebreid klantenbestand en een uitstekende reputatie.

Ook de blits maken?

Dat kan!

Toe aan een nieuw webdesign van je site? Even wat opgefrist of een complete restyle? Kom eens bij ons langs. We verwelkomen je graag in ons pand aan de Tappersweg 14-25 in Haarlem.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen