Internetbureau Haarlem

Internetbureau Haarlem…wat we doen

Voor full-service internetbureau Blitskikker uit Haarlem kennen websites, webshops of apps geen geheimen. Wij realiseren dagelijks webapplicaties die opvallen. Onze kracht ligt op het gebied van mooi vormgegeven webdesign, SEO (optimalisatie voor zoekmachines), internetconcepten en internetmarketing. Wij werken voor kleine en grote opdrachtgevers vanuit het centrum van Haarlem.

Ontwikkeling websites & webshops

Of het nu gaat om een simpele website of webshop met enkele pagina’s of een zeer uitgebreide en complexe internetapplicatie; wij hebben al vaker met dit bijltje gehakt. Ons team bestaat uit gedreven vormgevers en programmeurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op internetgebied.

Hulp bij je website: Blitskikker Internetbureau Haarlem

Misschien heb je wel vragen over welk CMS (het beheersysteem voor je website) bij je past. Is dat Magento, OpenCart of WooCommerce voor webshops, of WordPress, ModX of een ander CMS voor je website? Laat je niet afschrikken door alle termen. Heb je een vraag; stel ze gerust. Blitskikker adviseert jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Jouw website hoger in Google: SEO & SEA

Je hebt een website maar wilt gevonden worden. Je vraagt je af waarom jouw website in geen velden of wegen te bekennen is terwijl jouw concurrenten gemakkelijk kunt vinden in Google. Hoe kan dat? Het antwoord hierop is niet eenduidig. De lijst van factoren die van invloed zijn op je ranking van jouw website in Google is een goedbewaard geheim. Toch zijn er in de internetbranche ruim 200 factoren bekend die het verschil kunnen maken. De belangrijkste: een goede, snelle website met unieke, relevante inhoud.

Test jouw website gratis

Blitskikker heeft een handige tool ontwikkeld, waarmee wij de site gratis technisch doorlichten. Je site krijgt een rapportcijfer, en je ontvangt direct verbeterpunten in je mailbox. Weten hoe jouw website beter kan scoren? Vul hieronder dan jouw website in.

Test gratis je website

Kies Blitskikker Internetbureau Haarlem

De weg omhoog in Google begint met de keuze voor het juiste internetbureau, die jouw website tot een succes maakt. We laten je graag zien wat internetbureau Blitskikker daarin kan betekenen. We helpen je met het kiezen van de juiste trefwoorden, het schrijven van unieke, relevante content en de optimalisatie van alle belangrijke SEO-factoren. Waaronder een technisch goed opgezette site.

De lijst met SEO-factoren verandert constant. De laatste jaren geeft bijvoorbeeld de inzet van social media de website een stevige zet naar boven. Ook de aanwezigheid van een SSL-certificaat is onlangs een factor van betekenis geworden.  Waarden die aan factoren wordt toegekend, wordt belangrijker of minder belangrijk geacht. Blitskikker Internetbureau Haarlem houdt deze ontwikkelingen op SEO-gebied in de gaten en houdt klanten op de hoogte van eventuele quickwins waarmee zij het verschil kunnen maken.

Een goede positie in Google leidt naar meer bezoekers voor je website of webshop. Dus als het aanbod op de site naar verwachting is, resulteert dat absoluut in meer conversie en omzet. Ons ervaren team adviseert je graag over de do’s en don’ts op het gebied van zoekmachine-optimalisatie.

Internetbureau Haarlem & maatwerk webapplicaties

Wil je jouw bestaande webapplicatie versnellen of nieuw leven inblazen? Een nieuwe webdeveloper eens met een frisse blik naar je website laten kijken? Wil je jouw unieke concept uitgewerkt zien? Onze webdesigners hebben alle know-how in huis om jouw webapplicatie volledig naar wens op maat te realiseren. We kijken graag met je mee en geven een passend advies.

Ook de blits maken?

Kennis maken?

Op zoek naar een no-nonsense bureau in Haarlem? Kom een keer van gedachten wisselen. Bel geheel vrijblijvend met 023 – 531 88 18 of stuur een e-mail naar: [email protected]. Blitskikker Internetbureau Haarlem stelt zich graag aan je voor.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen