Reclamebureau Haarlem

Welkom bij Blitskikker, reclamebureau in Haarlem.

Al zo’n tien jaar verzorgen onze medewerkers de communicatie van ondernemers in de regio en ver daarbuiten. En dat is niet vreemd. We zijn een bureau zonder pretenties, gecombineerd met een service die niet stopt na vijven.

Blitskikker is hét reclamebureau in Haarlem dat bereikbaar is voor kleine en grote opdrachtgevers. We houden de drempel van ons pand aan de Zijlweg graag zo laag mogelijk, dus kom gerust eens langs om eens kennis te maken met onze ervaren vormgevers en programmeurs. Graag brengen we jouw bedrijf, product of dienst naar een hoger niveau.

Alle reclame onder één dak

Eén aanspreekpunt voor alle communicatiemiddelen en weten dat het goed komt. Hoe fijn is dat? Blitskikker Reclamebureau Haarlem staat voor full-service. Dat betekent dat je bij ons kunt aankloppen voor het hele traject. Van huisstijl, marketing- en communicatietrajecten, concept, design, strategie, grafische vormgeving, webdesign en realisatie van maatwerk internetapplicaties of IOS of Android apps.

We hebben de volgende expertises in huis:

We zijn er verkikkerd op.

Waarom Blitskikker Reclamebureau Haarlem?

  • Creatieve, betrokken en betrouwbare partner
  • Jarenlange ervaring in on- en offline media
  • Hele spectrum van communicatie onder één dak
  • No-nonsense
  • Uitgebreide service
  • Uitstekende nazorg
  • …en meer!

Waar wij zitten?

Reclamebureau Blitskikker is gevestigd in hartje Haarlem, tussen Amsterdam en Alkmaar. Vanuit onze kweekvijver met verrassende en opvallende ideeën verzorgen wij al meerdere jaren mooie websites en overige communicatie voor kleine en grote opdrachtgevers. Smaakt het naar meer? Kom eens bij ons langs aan de Zijlweg in Haarlem en proef de goede vibe (én koffie).

Ook de blits maken?

Nieuwsgierig geworden?

Schuif gerust eens aan voor een vrijblijvend kopje koffie bij Blitskikker in Haarlem. Dan laten we zien wat we voor jou kunnen betekenen. En wat we al geruime tijd betekenen voor vele ondernemers in de regio Haarlem en ver daarbuiten.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen