Website laten maken Haarlem?

Jouw website van A tot Z laten ontwikkelen? Wij hebben al vaker met dit bijltje gehakt. Laat jouw (WordPress) website daarom door Blitskikker uit Haarlem maken. We hebben een hardwerkend team dat met opgestroopte mouwen en een frisse blik voor jou aan de gang gaat.

Wij laten geen enkel aspect buiten beschouwing om jouw site zo optimaal mogelijk op te zetten voor een perfecte opname in Google. Want een mooie site is één; hij moet wel gevonden worden.  Samen met de techniek, vormgeving en layout, zorgen wij dat jouw site met zijn positie binnen Google opvalt en dus gezien wordt.

Vormgeving & techniek website

Bij Blitskikker zorgen wij ervoor dat aantrekkelijke vormgeving en geoptimaliseerde technieken samensmelten tot jouw professionele website. Door die ideale mix valt de website of webshop meer op dan die van de concurrentie. Het vindbaar maken van je website begint eigenlijk al bij de bouw van je site. Google let op de technische opbouw, de snelheid van je site en de inhoud van je site en bepaalt mede daardoor je positie. Er zijn zo’n 200 factoren waar Google rekening mee houdt. Belangrijke factoren die wij niet uit het oog verliezen als wij beginnen aan jouw site.

Samen met de vormgeving komen we samen tot het ultieme resultaat: een mooie site die gevonden wordt.

Resultaat en conversie

Ons team bestaat uit creatieve denkers én doeners die resultaat- en conversiegericht zijn. Het hand in hand lopen van vormgeving en techniek is de sleutel tot jouw succes. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zich onderscheiden.

Jouw website door ons laten maken

Geïnteresseerd en hoe nu verder? Jij bent als eerste aan zet. Neem vrijblijvend contact op of stap een keertje bij ons binnen. Ons team helpt je graag verder. Samen werken wij aan jouw succesvolle website of webshop.

Kom eens langs

Onze websites scoren

Blitskikker maakt websites voor grote en kleine ondernemers. Schuif gerust eens aan voor een vrijblijvend kopje koffie. Dan laten we zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen