Logo’s en huisstijlen

Professionele huisstijl cruciaal

De huisstijl vormt een cruciaal onderdeel van de corporate identity. Het is vaak de eerste manier waarop iemand kennis maakt met je merk of bedrijf. En als die eerste indruk niet overtuigt, wordt er vaak niet eens verder gelezen, laat staan contact opgenomen. Beeld communiceert snel en vertelt in één oogopslag: dit is een professioneel bedrijf.

Waaraan moet je huisstijl voldoen? Je logo en huisstijl moet een directe visuele vertaling zijn van jouw bedrijf of organisatie. Het moet bij je passen én jouw doelgroep aanspreken. Het moet opvallen, ‘blijven hangen’ en jouw boodschap ondersteunen.

Bij ons is het grafisch ontwerp van jouw logo en huisstijl in goede handen. Maar ook dat van je brochures, folders, advertenties en overige huisstijldragers. We helpen je graag.

De basis van jouw communicatie: een goede huisstijl

Een goede huisstijl en logo zorgt voor herkenbaarheid, en draagt bij aan jouw naamsbekendheid en identiteit. Je kunt jezelf ermee onderscheiden van de rest. Daarom besteden we hier extra aandacht aan.

De huisstijl vormt de basis van jouw communicatie. Het bestaat uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen), vormelementen, stijl en meer. En dat beperkt zich niet alleen tot je visitekaartje. Dit is het geval op alle mogelijke off- en online communicatiemiddelen.

Jouw logo of huisstijl: Blitskikker in Haarlem

Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt. Zoek je een no-nonsense grafisch ontwerper voor jouw logo? Wil je nu eindelijk dat sprankelende logo, visitekaartje of briefpapier? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een afspraak. Je bent binnen een mum van tijd verkikkerd op ons.

Van ideeën wisselen?

Kom eens langs!

Wil jij ook dat jouw merk gaat werken? Neem gerust eens contact met ons op als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken op ons kantoor aan de Zijlweg in Haarlem. De koffie staat klaar.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen