Google optimalisatie

Echo! Waar is mijn site?

Wie wil er nu niet met zijn website op de eerste pagina bij de zoekresultaten in Google staan? Je vraagt zich misschien af, waarom je jouw concurrenten hier wél kunt vinden, maar je eigen website pas pagina’s later in de resultaten verschijnt. Klanten zijn voordat zij jouw link bereiken óf afgehaakt, óf hebben inmiddels deze concurrent gevonden. Je begrijpt dat vindbaarheid van een website tegenwoordig dan ook de hoogste prioriteit heeft.

Website hoger in de resultaten van Google

Waarom wordt mijn website niet gevonden door Google? Je hoort het vaak. Het antwoord hierop is niet eenvoudig. Google rankt jouw site op ruim 200 seo-factoren, waarbij techniek en de tekst op je website hand in hand lopen. Je kunt bij ons je website vrijblijvend laten doorlichten, zodat we in kunnen schatten waar de knelpunten zitten. Wil je met ons verder? Dan kun je er zeker van zijn dat Blitskikker ervoor zorgt dat jouw website hoger in de resultaten terechtkomt, als klanten zoeken op relevante trefwoorden. Met als gevolg: je wordt sneller en beter gevonden.

Verbeter je vindbaarheid door SEO

Op het gebied van de vindbaarheid valt een hoop te verbeteren. Het is voor jouw eigen website van belang dat deze zo optimaal mogelijk opgezet is. Sommige websites zijn jaren geleden ontwikkeld volgens de toen geldende normen. Hierbij werd vaak geen rekening gehouden met hoe zoekmachines informatie op de site in het bestand opnemen. Maar ook recent ontwikkelde sites blijken regelmatig niet ideaal opgezet, waardoor informatie niet of nauwelijks in Google is opgenomen, en bezoeken op de website uitblijven.

Gratis doorlichten van jouw website

Blitskikker heeft een handige tool ontwikkeld, waarmee wij de site gratis technisch doorlichten. Je site krijgt een rapportcijfer, en je ontvangt direct verbeterpunten in je mailbox. Weten hoe jouw website beter kan scoren? Vul hieronder dan jouw website in.

Test gratis je website

Google optimalisatie en meer bezoekers

Ons ervaren team helpt u graag bij het behalen van een betere positie binnen Google. Wij optimaliseren de website waar nodig, en zorgen voor meer bezoekers op jouw website. Gegarandeerd!

Ook de weg omhoog zoeken?

Begin met Blitskikker

Al veel ondernemers gingen je voor. Vraag bij ons naar hun succesverhalen. Informeer naar jouw kansen om tussen de eerste resultaten in Google te komen. Jouw website moet gezien worden.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen