Webbureau Haarlem

Webbureau Haarlem?

Wil jij een nieuwe website of webshop laten maken? Of ben je helemaal uitgekeken op je huidige gedateerde site? Blitskikker is hét webbureau uit het centrum van Haarlem die werkt voor kleine en grote opdrachtgevers. Van een eenvoudige website tot complexe webwinkel, of wil je juist een maatwerk-applicatie. Wij nemen je aan de hand mee, en adviseren welke oplossing het beste bij jou past. Wij werken voor opdrachtgevers in de regio Haarlem, en ook in Amsterdam, Rotterdam, Hoofddorp, Beverwijk, Heemskerk, Zwijndrecht en ver daarbuiten.

Niets is standaard

Bij Blitskikker kleuren wij niet altijd binnen de lijntjes. Door de grenzen op te zoeken in vormgeving en techniek realiseren wij juist opvallende websites en webshops. Sites die niet standaard zijn. Anno nu moet jouw website of webshop juist opvallen tussen de vele andere sites van de concurrentie. Door een mooi design, gebruiksvriendelijke navigatie en geoptimaliseerde technieken win je bezoekers en behaal je conversie.

Website, webshop of maatwerk

Luisteren is ook een vak! Blitskikker luistert naar jouw wensen en eisen en samen bepalen wij de juiste oplossing. Of het nu gaat om websites met een achterliggende CMS-systeem zoals WordPress, Opencart, Magento, MODx of een online maatwerk-applicatie. Jij vraagt, wij adviseren, bouwen en realiseren.

Ook de blits maken?

Kennismaken?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat jouw succesvolle website maken door Blitskikker. Kom eens langs op de Tappersweg 14-25 in Haarlem, wij stellen ons graag aan je voor. Wil je liever eerst even bellen of e-mailen. Geen probleem! Wij zijn bereikbaar op 023 – 531 88 18 of op [email protected].

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen