Responsive webdesign Haarlem

Is responsive webdesign de nieuwe standaard?

Er wordt veel over responsive webdesign gezegd en geschreven. Volgens ons (Blitskikker uit Haarlem) en velen is responsive webdesign de nieuwe standaard! Waarom? Meer dan 60 % van de Nederlandse gezinnen heeft een of meerdere mobiele apparaten die zowel voor het werk als voor privé worden ingezet. Met een responsive website of webshop is de weergave altijd goed en voldoet je web-applicatie aan de hedendaagse interneteisen.

Omzetgroei door responsive design

Door een groeiend aantal gebruikers van mobiele apparaten zoals notebooks, tablets en smartphones is het belangrijk om gebruik te maken van een responsive opbouw. Zo ziet jouw website of webshop op alle verschillende platformen er goed uit. Daarnaast past de navigatie zich automatisch aan zorgt dit voor een meest optimale gebruikersgemak. Met als resultaat een omzetgroei.

Responsive ook iets voor jou

Het toepassen van responsive webdesign is meer dan alleen het bouwen van een mooi ontwerp. Door gebruik te maken van deze technieken zorg je voor de meeste optimale weergave voor zowel jouw doelgroep als zoekmachines.

Ook de blits maken?

Responsive website nodig?

Kom eens praten over mogelijkheden. Naast het bouwen van een volledig nieuwe responsive website kunnen we ook kijken of we jouw bestaande website of webwinkel om kunnen bouwen. Neem vrijblijvend contact op met webdesignbureau Blitskikker uit Haarlem.

Bel met 023 – 531 88 18 of mail met [email protected]

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen