Web development Haarlem

Webdevelopment

Het is inmiddels bij iedereen bekend. Met een professionele – visueel én technisch goed opgezette – website, webwinkel of online applicatie verhoog je de bezoekersaantallen en je rendement. Maar hoe kan jouw doelgroep jou nóg beter vinden? Hoewel het antwoord simpel is, blijft de uitvoering ervan toch een klus voor de expert. Je website moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook de techniek erachter moet absoluut in orde zijn.

Want Google houdt van snelle, degelijke sites en zet deze steevast hoger in de resultaten. Het is daarom dat onze webdevelopers geen aspect buiten beschouwing laten. Design, achterliggende technieken, SEO, hosting, beveiliging. Als deze onderdelen in topconditie zijn, heeft jouw website al een streepje voor op de concurrentie. Kies jij voor Blitskikker, dan kies je voor een ervaren en betrouwbaar bureau voor webdevelopment, waarmee je de online race naar de eerste resultaten van Google kan winnen.

Webbureau

De keuze voor een professionele webdeveloper is daarom de bepalende factor voor het succes van jouw site op internet. Voor ons team is het ontwikkelen van snelle en functionele responsive websites of op maat gemaakte online webapplicaties dagelijkse kost. Blitskikker ontwikkelt WordPress, Magento, Woocommerce, OpenCart en ModX websites. Liever iets compleet custom-made? Geen probleem! Voor de realisatie van maatwerk applicaties deinst ons team ook niet weg.

Belangrijke factoren voor SEO

Tegenwoordig spelen vele factoren mee om online succes te behalen. Naast aantrekkelijke vormgeving, geoptimaliseerde technieken, beveiligde omgeving en snelle & betrouwbare hosting, zijn er nog eens zo’n 200 factoren die Google gebruikt om websites te rangschikken. Blitskikker uit hartje Haarlem heeft ruim 10 jaar ervaring en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We halen je website naar boven in de resultaten!

Kom eens langs

Jouw kansen toetsen?

Benieuwd naar jouw kansen op internet? Schuif gerust eens bij ons aan. Wij luisteren naar jouw plannen en helpen bij de vertaling om jouw wensen in kaart te brengen. Blitskikker is gevestigd aan de Tappersweg 14-25 in Haarlem.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen