Website laten maken Hoofddorp?

Wil jij meer rendement uit jouw website? Laat je website van A tot Z realiseren door het team van Blitskikker. Websites zijn dagelijkse kost voor onze vormgevers en ontwikkelaars. Laat jouw perfecte (WordPress) website daarom door webdesignbureau Blitskikker maken. Blitskikker is gevestigd in Haarlem vlak onder de rook van Hoofddorp. Ons bureau is zeer goed bereikbaar voor kleine- en grote opdrachtgevers afkomstig uit Hoofddorp. We hebben een hardwerkend team dat met opgestroopte mouwen en een frisse blik het maximale rendement uit jouw website halen.

Wij laten geen enkel aspect buiten beschouwing om jouw website zo optimaal mogelijk te laten presteren. Want een mooie site is één; hij moet wel gevonden worden. Blitskikker zorgt ervoor dat techniek, vormgeving en layout in optimale conditie zijn om een goed mogelijk positie binnen Google te behalen.

Fraaie vormgeving & geoptimaliseerde technieken

Bij internetbureau Blitskikker zorgen wij ervoor dat aantrekkelijke vormgeving en geoptimaliseerde technieken samensmelten tot jouw professionele website. Door deze ideale mix valt de website meer op dan die van de collega’s of branchegenoten. Het goed vindbaar maken, begint al bij het fundament van je website. Google let vooral op de technieken achter de schermen van je site. Naast 200+ overige factoren, bepalen de snelheid van je site en de inhoud je positie binnen de zoekmachines. Wij verliezen de belangrijke factoren van Google en overige grote zoekmachines niet uit het oog.

Samen bouwen aan mooie websites en goede resultaten, dat is waar het team van Blitskikker voor staat.

Resultaat en conversie

Ons team bestaat niet alleen uit creatieve denkers maar ook uit krachtige ontwikkelaars die resultaat- en conversiegericht zijn. Het hand in hand lopen van vormgeving en techniek is de sleutel tot jouw succesvolle website. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zich onderscheiden van de massa.

Jouw website door ons laten maken

Geïnteresseerd en eens van gedachten wisselen? Jij bent als eerste aan zet. Neem vrijblijvend contact op of stap een keertje bij ons binnen. Ons enthousiaste team helpt je graag verder met het nemen van de juiste stappen. Samen werken wij aan jouw succesvolle website .

Kom eens langs in Haarlem

Even sparren?

Blitskikker maakt websites voor grote en kleine ondernemers. Schuif gerust eens aan voor een vrijblijvend kopje koffie. Dan laten we zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen