Webdesign Beverwijk

Opvallend webdesign Beverwijk

Webdesignbureau Blitskikker is een autoriteit in webdesign en maakt op maakt gemaakte WordPress websites die er niet alleen goed uitzien, maar die ook uitstekend presteren in Google. Ben jij op zoek naar een hoogwaardig webdesign bureau in Beverwijk en omgeving? Wil je responsive webdesign of voldoet je huidige website/webwinkel niet meer aan de hedendaagse interneteisen? Blitskikker is bereikbaar op een steenworp afstand van Beverwijk en is jouw vertrekpunt voor alle online communicatie.

Wij halen je website boven water en zorgen dat je beter presteert in Google en andere zoekmachines. Met gedegen advies en begeleiding laten we je zien hoe je dit met jouw website kunt behalen én behouden. Kortom: voor jouw online succes ben je bij de ervaren webdesigners van Blitskikker aan het juiste adres.

We hebben een zeer ervaren team dat met opgestroopte mouwen en een frisse blik voor jou aan de slag gaat. Het is dan ook niet vreemd dat we een goede naam hebben gemaakt bij de ondernemers in Beverwijk en de IJmond. Denk bijvoorbeeld aan Adrichem transport, BK ingenieurs, Iskes towage & salvage, Van Vliet & Vijzelaar, Garden Design, OEZA. Vraag ze gerust eens naar hun ervaringen met Blitskikker. Het zijn stuk voor stuk inspirerende opdrachtgevers die uit hetzelfde hout gesneden zijn: hardwerkende ondernemers, die variëren van regionale MKB’ers tot grote multinationals. Wij houden de drempel van ons kantoor namelijk graag zo laag mogelijk.

Wie voor ons kiest, kan rekenen op de nodige service en begeleiding. Service die niet ophoudt om vijf uur ‘s middags. Ons team van professionele webdesigners en webdevelopers werkt vanuit het centrum van Haarlem en realiseert dagelijks hoogwaardige WordPress websites en webshops.

Achterliggende technieken

Het ontwikkelen van een succesvolle website is onlosmakelijk met de vindbaarheid ervan verbonden. Als je ervoor wilt zorgen dat je goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines, begint dit met de achterliggende techniek van de website. En dus bij de bouw ervan. De ervaren webdevelopers van Blitskikker realiseren op maat gemaakte thema’s en maken geen gebruik van aangekochte thema’s of templates van derden. Je wordt dus niet overspoeld met functies of extra’s die je toch nooit gebruikt. Blitskikker gooit deze onnodige belast zo overboord. Wij zorgen voor een zo schoon mogelijk fundament van de website. Jouw website is niet alleen waanzinnig snel maar ook in topconditie voor een maximaal resultaat in de zoekmachines.

Maar met de website alleen, ben je er nog niet. Vandaar dat wij goede nazorg verlenen, zodat we zeker weten dat je goed uit de startblokken vertrekt.

Eigen webdesign en een WordPress-website maken?

Dat kan natuurlijk. Er zijn op internet legio handleidingen te vinden, om een vrij vlotte start te maken. Maar hou er rekening mee dat het een specialistenwerk blijft om een website onderscheidend, succesvol te maken én te houden. Niet alleen is het weggelegd voor diegenen met een lange adem, ook moet je WordPress blijven updaten om de website in optimale conditie te houden.

Voor Blitskikker geldt: wij hebben alles onder één dak. Van het webdesign, de ontwikkeling tot de hosting van de website. Alles wordt in eigen huis gedaan. Dat betekent dat we het hele traject van de ontwikkeling van je website kunnen monitoren, en alle relevante zaken op de meest ideale manier kunnen opzetten. Bijkomend voordeel: jij hebt voortaan maar één telefoonnummer voor alle internetzaken. Dat is wel zo prettig!

Hoogwaardig webdesign en betrouwbare hosting gaan hand in hand. Daarom kun je bij ons ook terecht voor betrouwbare en betaalbare hosting, en registeren wij jouw domeinnaam voor concurrerende prijzen.

Benieuwd of jouw domeinnaam vrij is en welk hostingpakket het beste bij jou past? Onze professionele webdesigners denken graag met je mee.

Van logo tot webdesign

Maar het houdt niet op bij internet alleen. Voor iedere uiting kun je bij ons terecht. Het is daarom dat wij ons volmondig een full-service internetbureau kunnen noemen. Voor je website, webshop of online maatwerkapplicaties, voor je logo, huisstijl of brochure, voor je hosting en domeinnaamregistraties. Met internetbureau Blitskikker heb jij één aanspreekpunt, wel zo fijn!

Ook een website?

Begin met Blitskikker

We zijn verkikkerd op alles wat met WordPress en webdesign te maken heeft. Bezoek ons op de Zijlweg 133a in Haarlem en laat je adviseren waar de kansen liggen. Geen zin om onder het kanaal door te rijden. Geen probleem, wij schuiven graag bij jou aan.

Neem contact op Chatten Bellen WhatsAppen